Juletræer

Her kan du læse om Apala's juletræsproduktion og tjenester.

Vores tjenester

Vi tilbyder en lang række tjenester inden for juletræsproduktion og mere.

Tågesprøjtning af Juletræer

Sådan tågesprøjter vi vores juletræer.

Netning af Juletræer

Her kan du se hvordan vi netter vores juletræer i samarbejde med Danish Trees.

Samarbejde med andre juletræsproducenter

Vi søger gerne samarbejde med andre juletræsproducenter. Apala indkøber et større antal planter hvert år, på lange kontrakter. Man kan derfor med stor fordel indgå aftaler, om køb af planter hos Apala. Vi er på 3 år gået fra plantning af 10.000 planter pr. år. til i 2013 at plante 100.000 planter i aftaler med andre producenter.


Vi har derfor den tro, at vi leverer den rette kvalitet til den rette pris. Vi udarbejder individuelle aftaler på plantning og pasningsopgaver ud fra devisen om, at man kun betaler for den tid og mængde man aftaler. Vi vil forsøge, at afsætte juletræer, pyntegrønt og pottegroede juletræer gennem vores egen salgsafdeling. Det skal medvirke til, at vi styrker vores fælles position i salgs øjemed. I et evt. fremtidig presset marked, kan der for mindre producenter været stor fordel af, at samarbejde omkring salget.


Dette bevirker forhåbentlig, at vi ved større mængder kan sikre en stabil afsætning samt styrkelse af prisaftaler til fordel for alle i et samarbejde.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Larisa R. (MIDLERTIDIG TEKST)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Larisa R. (MIDLERTIDIG TEKST)

Se detaljer
Udsolgt