Om Os

Apala er en virksomhed i konstant udvikling. Apala er ejet af Sten Møgelvang Nielsen. Apala er en virksomhed, der målrettet går efter resultater og har ambitioner som aktør på markedet for juletræer. Virksomheden vil gerne vokse over tid, men det skal være på den ordentlige måde, med godt og troværdigt samarbejde med vores kunder. Vi lægger vægt på værdier som ordentlighed og omtanke for miljø og arbejdsforhold.

Profil

Apala siden 2010

I 2010 var tiden rigtig for os til at opstarte juletræsproduktion på vores landbrugsejendom Skovhavegaard ved Haderslev. Vi tilstræber en egenproduktion af 35.000 salgsklare juletræer hvert år samt en mængde pottegroede juletræer. Apala indkøber et større antal planter hvert år, på langsigtede kontrakter.


Man kan derfor med stor fordel indgå aftaler om køb af planter hos Apala til konkurrencedygtige priser. Vi er på 4 år gået fra plantning af 10.000 til 130.000 planter pr. år i aftaler med andre juletræs producenter. Vi tror derfor, at vi leverer den rette kvalitet til den rette pris.

Samarbejde

Vi bestræber os på, at omkostningerne for vores kunder skal være på et lavt niveau uden det går ud over kvaliteten af arbejdet. Derfor bruger vi få penge på reklame og administration samt lave maskinomkostninger.


Vi forsøger hele tiden at optimere vores drift, herunder storindkøb af produkter i produktionsforløbet. Det er vores mål at det giver dig en fordel som kunde.

Vi søger hele tiden nye juletræsproducenter, der kan medvirke til, at vi styrker vores fælles position i salgsøjemed. I et evt. fremtidig presset marked, kan der for mindre producenter været stor fordel i at samarbejde omkring salget. Vi har et stort ønske om at afsætte vores træer direkte til stade handleren.


Vi bestræber os derfor på at bruge de kommende år på at opnå og styrke vores kontakter i Europa med henblik på direkte salg til kædebutikker eller stadehandleren. En stærk og motiveret salgsorganisation bevirker forhåbentlig stabil afsætning og højere priser til fordel for alle vores samarbejdspartnere. 

Entreprenørarbejde

Vi tilbyder mange arbejdsopgaver inden for gravearbejde og kloakering.


  • Kabelgravning
  • Kloakering i det åbne land.
  • Tilslutning/separering af kloak.
  • Styrbar boring optil ø250 mm.
  • Tv inspektion.
  • Byggemodning af grunde.
  • Udgravning til sokkel og lignende.
  • Dræns arbejde herunder omfangsdræn.
  • Opgravning af stød og rødder.
  • Bortkørsel af jord eller grenaffald.


Og meget mere, ring for en snak om Jeres opgave.

Udstillinger.

Dyrskuets Bedste Stand 2014

Apala var i 2014 repræsenteret på Åbenrå Dyrskue stand nr. E 2 samt på Langesø messe stand nr. 96.

Vi arbejder på, at vi fremover deltager på den årlige IPM messen i Essen i Tyskland. Her vil vi bruge messen til, at skabe kontakter til det fremtidige salgsarbejde. Vi har en tro på, at hvis vores ihærdige arbejde med, selv at skabe direkte kontakter i salgsledet, at det vil medføre sikker afsætning og de bedste priser for de juletræsproducenter vi samarbejder med.Apala Grøn Handel og Service

V. Sten Møgelvang Nielsen 

Langagervej 44 Dk-6100 Haderslev 

Tel. 0045 29933146 Mail: sn@apala.dk  

CVR nr. 15285680  


Se detaljer
Udsolgt